Arte si tehnici culinare
Afișez toate cele 13 rezultate
-
Ierburi uitate. Noua bucatarie veche/Mona Petre
O colectie de cautari botanice si experimente culinare inspirate de flora spontana, cu asocieri de gusturi si tehnici de gatit din alte vremi. „ Aparent paradoxal, volumul Monei Petre se…Catre Magazin -
Dictatura gastronomica. 1507 feluri de mancari/Constantin Bacalbasa
Considerata de Pastorel Teodoreanu 'un monument gastronomic' , Dictatura Gastronomica. 1501 feluri de mancari este o spectaculoasa monografie culinara a Romaniei interbelice, care contine retete culese, incercate si redactate de Constantin…Catre Magazin -
Kitchen Confidential. Aventuri din intimitatea restaurantelor/Anthony Bourdain
Necrutator fata de apetitul orisicui, Anthony Bourdain ne descrie cu subiect si predicat ceea ce se intampla in spatele usilor de la bucatarie. Atitudinea nemiloasa, caracteristica lui Anthony, se…Catre Magazin -
Checuri dulci si sarate. 24 de retete delicioase si usor de preparat/Laura Adamache
Aparuta la editura Sian Books , Aperitive - 24 de retete delicioase si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit, cuprinzand atat retete clasice cat si…Catre Magazin -
Bomboane si biscuiti de ciocolata. 24 de retete delicioase si usor de preparat/Laura Adamache
Aparuta la editura Sian Books , Bomboane si biscuiti de ciocolata. 24 de retete delicioase si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit, cuprinzand atat retete…Catre Magazin -
Placerile pacatoase ale gastronomiei/Nicolau Aurora
Literatura nu exista numai in romane, poezii si piese de teatru. Exista in oricare text scris de un autor talentat. Un asemenea autor - nu talentat, ci hipertalentat - este…Catre Magazin -
Mic Dejun. Retete savuroase pentru dimineti minunate/Rick Rodgers
Treziti-va in aroma de scortisoara a rulourilor proaspat scoase din cuptor, a clatitelor cu mere si mirodenii stropite cu sirop auriu, a delicatelor oua ochiuri plutind in sos olandez sau…Catre Magazin -
Omlete. 24 de retete delicioase si usor de preparat/Laura Adamache
Omlete. 24 de retete delicioase si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit. Cu o grafica deosebita si planse de prezentare atractive, cartile aduc cititoarelor retete…Catre Magazin -
Carte de bucate/Sanda Marin
In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Scrisa de o…Catre Magazin -
Vinul in bucate/Valentina Iordan
Complicitatea dintre vinuri si mancare este foarte veche, ea fiind atestata de o reteta antica persana, veche de mai bine de 5000 de ani, care ne spune ca la gatirea…Catre Magazin -
Sosuri. 24 de retete delicioase si usor de preparat/Laura Adamache
Sosuri. 24 de retete delicioase si usor de preparat face parte dintr-o serie de carti de gatit. Cu o grafica deosebita si planse de prezentare atractive, cartile aduc cititoarelor retete…Catre Magazin -
Povestea de la coltul mesei spusa de Catalin Mahu/Catalin Mahu
Volumul reprezinta o colectie de memorii antreprenoriale semnate de fondatorul primei retele de restaurante cu capital romanesc - La Mama. Catalin Mahu povesteste, din experientele proprii, despre oportunitatile si piedicile…Catre Magazin -
Istoria gustului/Paul Freedman
Istoria gustului este prima carte care discuta realizarile culinare ale diferitelor civilizatii, din trecut si prezent, descoperirile de ultima ora din istoria mondiala a gastronomiei, aruncand o noua lumina asupra…Catre Magazin