Musicnights pres. Must Go 27 iunie – 3 iulie

Musicnights pres. Must Go 27 iunie – 3 iulie

Dacă weekendul trecut stăteam în București că nu ne lăsa inima să plecăm de prea multe partyuri mișto, weekendul ăsta propunem să luăm o pauză de la capitală și să mergem să explorăm altceva. Ne-a cam luat prin suprindere ca e deja marți și parcă nici nouă nu ne vine să credem că a trecut așa de repede timpul, așa că hai să începem pregătirile că mai avem doar 3 zile…Joi dimineță, hai cel târziu după-amiază, se pleacă la Sibiu!

De Airfield Festival sigur ai mai auzit sau poate chiar ai mai fost acolo. Indiferent, hai să începem cu after movie-ul de anul trecut. Așa, ca să-ți faci o idee sau ca să-ți aduci aminte. Dă play, enjoy și apoi continuă cu un scroll ca să vezi de ce zicem noi că Airfield 2016 e un must go.

☀ Anul ăsta, Airfield va fi bigger, louder sau oricare alt superlativ care îți vine în minte. Uită-te numai la teaserele pentru scene. Ți-am pus mai jos doua exemple  (main stage și scena de techno) dar gândește-te că sunt 6 în total, 6 scene pe care cei de la Airfield le numesc porți către o altă lume, în care te îndeamnă să-ți lași sufletul, mintea și trupul să zboare și să se bucure de lucruri simple.

Musicnights pres. Must Go 27 iunie – 3 iulie

 

Musicnights pres. Must Go 27 iunie – 3 iulie

☀ Line up-ul e mai mare, plin de culoare  și tocmai a fost anunțat pe zile și pe scene. Iată-i mai jos pe cei peste 70 de artiști care vin să perform for your delight timp de 4 zile, artiști care acoperă majoritatea genurilor muzicale (adica nu are cum să nu-ți placă la măcar una dintre scene). Suntem siguri că știi deja o parte din line-up, dar uită-te și pe pozele de mai jos, cine știe ce descoperi nou sau neașteptat. Cei de la Airfield au făcut și o serie de promo videos cu o parte dintre artiști pe care poți să le vezi AICI. Noi ți-l punem mai jos ca exemplu pe cel cu Rodhad pentru că suntem fani, pentru că am mai fost la el și pentru că tare mult ne-a plăcut cum a întreținut atmosfera.

 

☀ Vor fi multe distracții de zi p-acolo printre care admiratul de lucrări participante la proiectul ArtField (o premieră la un festival românesc de muzică și anume crearea de instalații de către participanți și expunerea lor la festival), datul cu balonul cu aer cald, trăit de senzații extreme sau uitatul la ele în Airfield Dirt Park, skate park-ul special amenajat și multe alte lucruri pe care le vei descoperi la fața locului că așa se întâmpla la fiecare festival. Ajungi, și după ce te dezmeticești puțin nu știi de care lucru sau activitate să te apuci mai întâi (activitățile nu exclud băutul de alcool și dansatul, evident :))

Musicnights pres. Must Go 27 iunie – 3 iulie

 

☀ La final, demn de menționat zicem noi și un motiv în plus ca tu să faci drumul până acolo este faptul că festivalul se întâmplă la Sibiu, mai exact, lângă Sibiu. Dar asta nu ar trebui să te oprească să dai o tură prin oraș. Ai ce să vezi, e liniștit, terase frumoase, oameni ok așa că într-una din zile pleacă în explorare și ia cu tine telefonul ca să te creadă pe cuvânt și restul când o să le spui peste ce locuri mișto și colorate ai dat în Sibiu.

 

Toate acestea fiind spuse, mai ai doar trei lucruri de făcut. Să dai play la promo mix-ul făcut de prietenii noștri de la Soundopamine special pentru Airfield Festival, să-ți încerci norocul la CONCURSUL NOSTRU că poate te faci cu o invitație dublă și chiar va fi greu să găsești o scuză pentru care să nu te duci și să te apuci să-ți faci bagajul. Măcar mental, o listă ceva.

Spor și drum bun,

Musicnights.

 

Leave your thought

20 − 17 =