Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.

The Fresh – Subcarpați, Oddisee, St. Oliver, Deeproots

sâmbătă, 8 aprilie @ 22:00 - 05:00 Arenele Romane Bucuresti, Cutitul de Argint, nr 3 Bucharest, 040558 Romania 40LEI
facebook_event_316071595456477

The Fresh – Subcarpați, Oddisee, St. Oliver, Deeproots

8 aprilie 2017
Arenele Romane

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pe 8 aprilie, The Fresh pregătește un manifest muzical alături de Subcarpați și Oddisee & Good Company – Beneath The Surface Tour feat. Olivier St. Louis.

Ne întâlnim la Arenele Romane pentru a da frâu liber dansului ca exprimare a libertății pe care o insuflă Subcarpați din naștere. Proiect cultural demarat de Bean, Subcarpați transformă seara de 8 aprilie într-un spectacol electro-folcloric impresionant. Alături de ei, urcă pe scenă artistul de hip-hop nou cu origini americano-sudaneze Oddisee & Good Company – Beneath The Surface Tour feat. Olivier St. Louis aka partenerul său de turneu venit dintr-o zonă multicultural-urbană fascinantă.

Începem la 22:00 cu Deeproots, iar biletele, disponibile în avans pe site-ul http://thefresh.ro/, cu printare acasă, și la magazinul H2O, costă 40 de lei.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SUBCARPAȚI

Subcarpați este un manifest cultural contemporan. Subcarpați este un proiect muzical demarat în 2010 de către MC Bean (Alexe Marius Andrei), care combină elemente din muzica electronică și hip-hop cu influențe din folclorul românesc.

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

Trupa a fost descrisă în cotidianul britanic The Guardian drept un mix exploziv între vechi și nou. E o combinație eclectică ce aduce împreună melancolia specifică pieselor folk românești și cântecelor de unitate, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop și dancehall.

http://subcarpati.com/
https://www.facebook.com/subcarpati/

ODDISEE

Cu origini sudaneze și americane, Amir Mohamed crește în Washington DC, iar verile le petrece în Khartoum, învățând araba și înotând în apele Nilului. Influențat de hip-hop-ul newyorkez, dar și de muzica tatălui său din zona Oud, Go-Go și gospel, Amir începe ca MC și producător în studio-ul legendarului Garry Shider din Parliament Funkadelic.

Moștenind spiritul antreprenorial de la tatăl său, Amir începe să câștige bani din muzică pentru reclame, dar colaborează și cu The Roots, produce pentru Freeway, Jazzy Jeff, Little Brother, De La Soul & Nikki Jean, fiind MC în producțiile de la Flying Lotus, Hudson Mohawke și Kev Brown. Cel mai important moment este însă lansarea grupului Diamond District alături de prietenii lui din Washington X.O. și yU.

Celebru pentru spiritul independent, Oddisee lucrează intens la demontarea mitului de artist clasic, ocupându-se singur de tot, de la producție și organizare de turnee la fotografie, marketing și promovare pentru el, dar și pentru alți artiști. Lucrează ca artist și consultant la Mello Music Group, un label emergent ce profită de revoluția digitală pentru a construi de la zero un business de succes cu forțe proprii.

http://oddisee.co/
http://instagram.com/oddisee
https://www.facebook.com/pg/oddiseemusic

OLIVER ST. LOUIS

Provenind dintr-o familie camerunezo-haitiană, Olivier s-a născut în Washington DC, dar și-a petrecut mare parte din copilărie într-o zonă rurală din Marea Britanie. Timpul petrecut la internatul britanic i-a dezvoltat interesul pentru alte culturi. La 15 ani, colecția sa de CD-uri și casete include muzică din diverse zone, de la hip hop și RnB la Garage și rock britanic.

Rămas în UK să-și termine studiile în bioștiință la Oxford, realizează că inima îi aparține muzicii și, după absolvire, devine om de știință ziua și artist noaptea. În 2006 lansează primul album,“kilowatt”, ce așează artistul ‘Olivier Daysoul’ pe harta electro-hip-hop-ului underground, aducându-i din ce în ce mai multe cereri ca vocal și enorm de multă atenție la nivel internațional pentru compozițiile sale.

Așadar, în 2010, devine artist full-time și pleacă în turneu alături de Hudson Mohawke, Oddisee, C2C Dj’s, dar ușor-ușor descoperă și dragostea pentru blues, rock și funk. Un nou capitol de deschide cu sesiuni nocturne de chitară și noul alter-ego, Olivier ‘St. Louis’, cu care își produce singur muzica. După turnee de succes cu Laura Mvula, Olivier plănuiește o plecare alături de AnnenMayKantereit și noua lansare discografică “Ever since the fall EP”, la Jakarta Records în februarie 2017.

http://www.olivierstlouis.net/
https://www.instagram.com/olivierstlouis/
https://www.facebook.com/ROADTOSAINTLOUIS
https://www.youtube.com/channel/UCWopSCFt9_slsc77SfG8MYQ
https://soundcloud.com/jakarta-records/olivier-st-louis-aint-cool
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
BILETE:

• 40 de lei
• disponibile pe http://thefresh.ro/, cu printare acasă, și la magazinul H2O
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PARTENER:

BALLANTINE’S – http://www.facebook.com/ballantines.romania
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
SPONSORI:

GROLSCH – http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

AHEAD EVENTS – https://www.facebook.com/AHEADeventsRO/

AQUA CARPATICA – http://www.facebook.com/aqua.carpatica

URBAN MONKEY – https://www.facebook.com/urbanmonkey.at

LE BOUTIQUE HOTEL MOXA – http://www.hotelmoxa.com/
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PARTENERI MEDIA:

Utv – https://www.facebook.com/utvromania
24 fun, alltime clubbing, anyplace.ro, bestmusic.ro, bucharest city app, djsets.ro, eragonvibe, hyperflesh.ro, iconcert.ro, hiphoplive.ro, infomusic.ro, in stilul meu, musicaddict.ro, musicnights.ro, m.o.v. (miscarea oamenilor visatori), orasulm.eu, one vibe, papercuts.ro, revista atelierul, revista iqool, social agenda, soundzone.ro, sapte seri, student din provincie, traiestemuzica.ro, urban.ro, umblat.ro, uzr.ro, vinsieu.ro, zonga, zile si nopti

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

  • Comments

Leave your thought

13 − = 4

Detalii

Data:
sâmbătă, 8 aprilie
Timp:
22:00 - 05:00
Preţ:
40LEI
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,
Sit web:
https://www.facebook.com/events/316071595456477/

Organizator

The Fresh

Loc de întâlnire

Arenele Romane Bucuresti
Cutitul de Argint, nr 3 Bucharest, 040558 Romania
+ Harta Google